Bog & idéStine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen

Bøger skrevet af Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen

Læs mere om Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen
2 produkter
2 produkter
Undersøgelser af børn, unge og medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undersøgelser af børn, unge og medierStine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen
152,96 DKK
Paperback
(0)
Undersøgelser af børn, unge og medier
Børn, unge og medier
Børn, unge og medierStine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen
199,95 DKK
Paperback
(1)
Børn, unge og medier

Mere om Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen

Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelser af børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen

Du kan finde to bøger af Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Larsens bøger fås bare som paperback. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Undersøgelser af børn, unge og medier" af Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen

Hos Bog & idé er "Undersøgelser af børn, unge og medier" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Larsens serie "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Børn, unge og medier" af Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen

Hos Bog & idé er "Børn, unge og medier" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen