Bog & idéStine Liv Johansen

Bøger skrevet af Stine Liv Johansen

Læs mere om Stine Liv Johansen
7 produkter
7 produkter
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Børn, unge og medier
Børn, unge og medierStine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen
159,95 DKK
Paperback
(1)
Børn, unge og medier
Mobning
BOEGERTILSTAERKPRIS
MobningLouise Klinge Nielsen
135,96 DKK
Hæftet
(0)
Mobning
Undersøgelser af børn, unge og medier
Undersøgelser af børn, unge og medierStine Liv Johansen og Malene Charlotte Larsen
139,95 DKK
Paperback
(0)
Undersøgelser af børn, unge og medier
Medialisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
MedialiseringStig Hjarvard
247,96 DKK
Hæftet
(0)
Medialisering
Børns liv og leg med medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børns liv og leg med medierStine Liv Johansen
319,96 DKK
Paperback
(0)
Børns liv og leg med medier
10 tanker om digital dannelse
10 tanker om digital dannelseStine Liv Johansen
239,95 DKK
Paperback
(2)
10 tanker om digital dannelse

Mere om Stine Liv Johansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Stine Liv Johansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Johansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelser af børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Børn, unge og medier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Mobning" udgivet af Akademisk Forlag - "Børns liv og leg med medier" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Medialisering" udgivet af Gyldendal - "Digital pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Børns liv og leg med medier" i serien "Pædagogik og læring" udgivet af Dafolo - "Digital pædagogik" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime profession

Bøger af Stine Liv Johansen

Der er ni tilgængelige bøger af Stine Liv Johansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Johansens bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Johansen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Undersøgelser af børn, unge og medier" af Stine Liv Johansen

Hos Bog & idé er "Undersøgelser af børn, unge og medier" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Johansens serie "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Stine Liv Johansen "Børn, unge og medier"

Det er muligt at købe Stine Liv Johansens "Børn, unge og medier" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Johansens serie "Kort og præcist om medier og kommunikation". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Liv Johansen