Bog & idéStine Skoli Ommedal

Bøger skrevet af Stine Skoli Ommedal

Læs mere om Stine Skoli Ommedal
1 produkter
1 produkter
Sy selv 2 : skap barnas nye favorittklær! : gutt og jente 3-13 år
Sy selv 2 : skap barnas nye favorittklær! : gutt og jente 3-13 årskap barnas nye favorittklær!
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Sy selv 2 : skap barnas nye favorittklær! : gutt og jente 3-13 år

Mere om Stine Skoli Ommedal

Stine Skoli Ommedal har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sy selv : verdens fineste klær til ungene". Det er Egmont Publishing, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sy selv : verdens fineste klær til ungene" af Stine Skoli Ommedal

Hos Bog & idé er "Sy selv : verdens fineste klær til ungene" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Egmont Publishing.

Endnu en af Stine Skoli Ommedal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Skoli Ommedal