Bog & idéStine Thidemann Faber

Bøger skrevet af Stine Thidemann Faber

Læs mere om Stine Thidemann Faber
4 produkter
4 produkter
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning
Det skjulte klassesamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det skjulte klassesamfundAnnick Prieur
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Det skjulte klassesamfund
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
433,46 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
297,46 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund

Mere om Stine Thidemann Faber

Der er mange bøger af Stine Thidemann Faber til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Fabers bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Stine Thidemann Fabers bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Det skjulte klassesamfund " i serien "Sociologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "TemaNord Place, (in)equality and gender" udgivet af Nordisk Ministerråd¤Nordisk Råd - "TemaNord Sted, (u)lighed og køn" udgivet af Nordisk Ministerråd - "Det skjulte klassesamfund" i serien "Sociologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "TemaNord. Place, (in)equality and gender" udgivet af Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd - "Stemmer fra en bydel" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Det skjulte klassesamfund" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Stine Thidemann Faber

Du kan finde ti bøger af Stine Thidemann Faber her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Stine Thidemann Faber bøger i flere formater. Stine Thidemann Faber bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det epidemiske samfund" af Stine Thidemann Faber

Hos Bog & idé er "Det epidemiske samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Stine Thidemann Faber "Sociologiens problemer - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Sociologiens problemer - en grundbog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Thidemann Faber