Bog & idéStine Trampe Broch

Bøger skrevet af Stine Trampe Broch

Læs mere om Stine Trampe Broch
2 produkter
2 produkter
Mit barn tager ikke stoffer
Mit barn tager ikke stofferLise Mühlhausen
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Mit barn tager ikke stoffer
Mit barn tager ikke stoffer
STREAM
Mit barn tager ikke stofferLise Mühlhausen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Mit barn tager ikke stoffer

Mere om Stine Trampe Broch

Der findes flere forskellige bøger fra Stine Trampe Broch tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Broch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People's - "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People’sPress

Bøger af Stine Trampe Broch

Stine Trampe Broch har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Stine Trampe Broch kommer i udvalgte formater. Brochs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Stine Trampe Brochs "Mit barn tager ikke stoffer"

Hos Bog & idé er "Mit barn tager ikke stoffer" tilgængelig som lydbog. Med Stine Trampe Brochs "Mit barn tager ikke stoffer" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.

"Mit barn tager ikke stoffer" af Stine Trampe Broch

"Mit barn tager ikke stoffer" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Trampe Broch