Bog & idéStine Vestergaard Laursen

Bøger skrevet af Stine Vestergaard Laursen

Læs mere om Stine Vestergaard Laursen
1 produkter
1 produkter
Hummelure
HummelureStine Vestergaard Laursen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Hummelure

Mere om Stine Vestergaard Laursen

Der findes flere bøger af Stine Vestergaard Laursen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Laursen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hummelure" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hummelure" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Stine Vestergaard Laursen

Der er to tilgængelige udgivelser af Stine Vestergaard Laursen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Laursens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Laursen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hummelure" af Stine Vestergaard Laursen

"Hummelure" kan købes som ebog. "Hummelure" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hummelure" af Stine Vestergaard Laursen

Det er muligt at købe Stine Vestergaard Laursens "Hummelure" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Stine Vestergaard Laursen