Bog & idéStinna Straagaard Pedersen

Bøger skrevet af Stinna Straagaard Pedersen

Læs mere om Stinna Straagaard Pedersen
1 produkter
1 produkter
Open Wide
Open WideStinna Straagaard Pedersen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Open Wide

Mere om Stinna Straagaard Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Stinna Straagaard Pedersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Open Wide, 2. udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide, 2. udg." i serien "Engelsk grundbog (ungdomsuddannelserne)" udgivet af L&R Uddannelse A/S

Mere om Stinna Straagaard Pedersens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Stinna Straagaard Pedersen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Pedersen fås kun som hæftet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af L&R Uddannelse A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Open Wide, 2. udg." af Stinna Straagaard Pedersen

"Open Wide, 2. udg." er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af L&R Uddannelse A/S.

"Open Wide, 2. udg." af Stinna Straagaard Pedersen

Hos Bog & idé er "Open Wide, 2. udg." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Engelsk grundbog (ungdomsuddannelserne)". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af L&R Uddannelse A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Stinna Straagaard Pedersen