Bog & idéStinne Holm Bergholdt

Bøger skrevet af Stinne Holm Bergholdt

2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Kræft - senfølger og rehabilitering
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
367,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Stinne Holm Bergholdt

Der er en del bøger af Stinne Holm Bergholdt online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bergholdts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger af Stinne Holm Bergholdt

Du kan købe to bøger af Stinne Holm Bergholdt her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Stinne Holm Bergholdt kan købes i flere formater. Bergholdts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stinne Holm Bergholdts "Kræftsygepleje"

Hos Bog & idé er "Kræftsygepleje" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kræft - senfølger og rehabilitering" af Stinne Holm Bergholdt

Hos Bog & idé er "Kræft - senfølger og rehabilitering" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stinne Holm Bergholdt