Bog & idéSturla Pilskog

Bøger skrevet af Sturla Pilskog

Læs mere om Sturla Pilskog
3 produkter
3 produkter
PENIS – en håndbog
PENIS – en håndbogSturla Pilskog
249,95 DKK
Hæftet
(1)
PENIS – en håndbog
Penis - en håndbog
STREAM
Penis - en håndbogSturla Pilskog
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Penis - en håndbog
Penis – en håndbog
Penis – en håndbogSturla Pilskog
149,95 DKK
EBOG
(1)
Penis – en håndbog

Mere om Sturla Pilskog

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Sturla Pilskog. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pilskog.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Penis - en håndbog" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Penis – en håndbog" udgivet af EC Edition - "PENIS – en håndbog" udgivet af EC Edition

Sturla Pilskogs bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Sturla Pilskog hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Sturla Pilskog bøger i flere formater. Bøgerne af Pilskog er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Penis - en håndbog" af Sturla Pilskog

"Penis - en håndbog" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Penis - en håndbog" af Sturla Pilskog med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Sturla Pilskog "Penis – en håndbog"

"Penis – en håndbog" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Penis – en håndbog" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er EC Edition, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sturla Pilskog