Bog & idéSue Monk Kidd

Bøger skrevet af Sue Monk Kidd

Læs mere om Sue Monk Kidd
4 produkter
4 produkter
Biernes hemmelige liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Biernes hemmelige livSue Monk Kidd
124,46 DKK
Paperback
(2)
Biernes hemmelige liv
Fødselsdagsgaven
FødselsdagsgavenSue Monk Kidd
49,95 DKK
e-bog
(3)
Fødselsdagsgaven
Fødselsdagsgaven
STREAM
FødselsdagsgavenSue Monk Kidd
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Fødselsdagsgaven
Biernes hemmelige liv
Biernes hemmelige livSue Monk Kidd
49,95 DKK
e-bog
(2)
Biernes hemmelige liv

Mere om Sue Monk Kidd

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Sue Monk Kidd. På listen nedenfor finder du Monk Kidds seneste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Sue Monk Kidds bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Book of Longings" udgivet af Tinder Press - "Fødselsdagsgaven" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab - "Biernes hemmelige liv" udgivet af Gyldendal - "Fødselsdagsgaven" udgivet af Gyldendal - "Fødselsdagsgaven" udgivet af Gyldendal - "Fødselsdagsgaven" udgivet af Gyldendal - "Biernes hemmelige liv" udgivet af Lytteratur - "Biernes hemmelige liv" udgivet af Lytteratur - "Fødselsdagsgaven" udgivet af Gyldendal - "Biernes hemmelige liv" udgivet af Gyldendal

Sue Monk Kidds bøger

Der er ti tilgængelige udgivelser af Sue Monk Kidd hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Sue Monk Kidd bøger i flere formater. Monk Kidds bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sue Monk Kidds "The Book of Longings"

Det er muligt at købe Sue Monk Kidds "The Book of Longings" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Tinder Press.

"Fødselsdagsgaven" af Sue Monk Kidd

"Fødselsdagsgaven" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Dansk Litteraturselskab.
Detaljer
Fulde navn:
Sue Monk Kidd