Bog & idéSuna Christensen

Bøger skrevet af Suna Christensen

Læs mere om Suna Christensen
3 produkter
3 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Bæredygtig undervisning
Bæredygtig undervisningSuna Christensen
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Bæredygtig undervisning
Fodspor i evigheden
Fodspor i evighedenHelene Dalbøl Bollerup
219,95 DKK
Hæftet
(1)
Fodspor i evigheden

Mere om Suna Christensen

Der er forskellige bøger skrevet af Suna Christensen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bæredygtig undervisning" i serien "Pædagogisk rækkevidde" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hvad går jeg her og fløjter for" i serien "Specialerække." udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Mere om Suna Christensens bøger

Suna Christensen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Christensens bøger som hæftet. Suna Christensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bæredygtig undervisning" af Suna Christensen

Hos Bog & idé er "Bæredygtig undervisning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Christensens serie "Pædagogisk rækkevidde". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hvad går jeg her og fløjter for" af Suna Christensen

Det er muligt at købe Suna Christensens "Hvad går jeg her og fløjter for" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Specialerække.". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Institut for Antropologi, Københavns Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Suna Christensen