Bog & idéSunflower Books

Bøger skrevet af Sunflower Books

Læs mere om Sunflower Books
1 produkter
1 produkter
Picos de Europa: 25 long and short walks with detailed maps and GPS
Picos de Europa: 25 long and short walks with detailed maps and GPS25 long and short walks with detailed maps and GPS
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Picos de Europa: 25 long and short walks with detailed maps and GPS

Mere om Sunflower Books

Du kan kun finde en enkelt bog af Sunflower Books her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Walk & Eat Rhodes". Den er udgivet af Sunflower Books på engelsk. "Walk & Eat Rhodes" er desuden tilknyttet serien "Sunflower Walk & Eat".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sunflower Books' "Walk & Eat Rhodes"

Det er muligt at købe Sunflower Books' "Walk & Eat Rhodes" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Sunflower Walk & Eat". Det er Sunflower Books, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Books, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sunflower Books