Bog & idéSusan Andersen

Bøger skrevet af Susan Andersen

Læs mere om Susan Andersen
3 produkter
3 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde
Manden på altanen
Manden på altanenSusan Andersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Manden på altanen
Tango for tre
Tango for treSusan Andersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Tango for tre

Mere om Susan Andersen

Susan Andersen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Manden på altanen" i serien "Foxy" udgivet af Foxy

Bøger af Susan Andersen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Susan Andersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Susan Andersen kommer i udvalgte formater. Andersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susan Andersens "Forebyggende sundhedsarbejde"

Det er muligt at købe Susan Andersens "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Manden på altanen" af Susan Andersen

Det er muligt at købe Susan Andersens "Manden på altanen" som ebog. Hvis du køber "Manden på altanen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Foxy". Det er Foxy, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Andersen