Bog & idéSusan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)

Bøger skrevet af Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)

Læs mere om Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)
1 produkter
1 produkter
Sår og sårbehandling 2. udgave
Sår og sårbehandling 2. udgaveSusan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)
369,95 DKK
Hardback
(0)
Sår og sårbehandling 2. udgave

Mere om Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår og sårbehandling 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag A/S - "Sår & sårbehandling" udgivet af FADL's Forlag

Mere om Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)s bøger

Du kan finde to bøger af Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.) her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille -s bøger som hardback. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sår og sårbehandling 2. udgave" af Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)

Det er muligt at købe Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)s "Sår og sårbehandling 2. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag A/S.

Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.) "Sår & sårbehandling"

Hos Bog & idé er "Sår & sårbehandling" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Bermark & Britta Østergaard Melby (red.)