Bog & idéSusan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway

Bøger skrevet af Susan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway

Læs mere om Susan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway
1 produkter
1 produkter
Børn, læring og arbejdshukommelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, læring og arbejdshukommelseSusan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, læring og arbejdshukommelse

Mere om Susan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway

Susan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Børn, læring og arbejdshukommelse". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag på dansk. "Børn, læring og arbejdshukommelse" er desuden en del af serien "En praktisk guide".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børn, læring og arbejdshukommelse" af Susan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway

Hos Bog & idé er "Børn, læring og arbejdshukommelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Alloways serie "En praktisk guide". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Alloway, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Susan E. Gathercole & Tracy Packiam Alloway