Bog & idéSusan E. Hinton

Bøger skrevet af Susan E. Hinton

Læs mere om Susan E. Hinton
2 produkter
2 produkter
The Outsiders, ER B
The Outsiders, ER BSusan Hinton
159,95 DKK
Hæftet
(0)
The Outsiders, ER B
Outsiders
OutsidersS. E. Hinton
149,95 DKK
Paperback
(0)
Outsiders

Mere om Susan E. Hinton

Der er en del bøger fra Susan E. Hinton tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hintons bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Susan E. Hintons bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Outsiders, ER B" i serien "Easy readers B" udgivet af Easy Readers - "Outsideren" udgivet af People’sPress jR - "Tex " i serien "Easy readers. C¤Young adult" udgivet af Easy Readers - "Outsiders" i serien "Easy readers¤Young adult" udgivet af Penguin Books - "The Outsiders, B" i serien "Easy readers¤Young adult" udgivet af Easy Readers

Bøger af Susan E. Hinton

Der er fem tilgængelige bøger af Susan E. Hinton hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Susan E. Hinton fås i udvalgte formater. Susan E. Hinton bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Outsiders, ER B" af Susan E. Hinton

"The Outsiders, ER B" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Easy readers B". Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Easy Readers.

Susan E. Hinton "Outsideren"

"Outsideren" kan købes online som e-bog. Hvis du køber "Outsideren" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress jR.
Detaljer
Fulde navn:
Susan E. Hinton