Bog & idéSusan Hart (red.)

Bøger skrevet af Susan Hart (red.)

Læs mere om Susan Hart (red.)
3 produkter
3 produkter
Neuroaffektiv psykoterapi med voksne
Neuroaffektiv psykoterapi med voksneSusan Hart
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Neuroaffektiv psykoterapi med voksne
Dissociationsfænomener
DissociationsfænomenerSusan Hart (red.)
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Dissociationsfænomener
Neuroaffektiv psykoterapi med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Neuroaffektiv psykoterapi med børnSusan Hart
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Neuroaffektiv psykoterapi med børn

Mere om Susan Hart (red.)

Der er flere bøger fra Susan Hart (red.) tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neuroaffektiv psykoterapi med voksne" udgivet af Gyldendal - "Dissociationsfænomener" udgivet af Gyldendal - "Neuroaffektiv psykoterapi med børn" udgivet af Gyldendal

Bøger af Susan Hart (red.)

Du kan finde tre bøger af Susan Hart (red.) her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. -s bøger kommer i udvalgte formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Neuroaffektiv psykoterapi med voksne" af Susan Hart (red.)

Hos Bog & idé er "Neuroaffektiv psykoterapi med voksne" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Dissociationsfænomener" af Susan Hart (red.)

Hos Bog & idé er "Dissociationsfænomener" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Hart (red.)