Bog & idéSusan Hinton

Bøger skrevet af Susan Hinton

Læs mere om Susan Hinton
2 produkter
2 produkter
The Outsiders, ER B
The Outsiders, ER BSusan Hinton
159,95 DKK
Hæftet
(0)
The Outsiders, ER B
Outsiders
OutsidersS. E. Hinton
149,95 DKK
Paperback
(0)
Outsiders

Mere om Susan Hinton

Der er en del bøger fra Susan Hinton tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Hinton.
Bøgerne fra Susan Hinton tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Outsiders, ER B" i serien "Easy readers B" udgivet af Easy Readers - "Outsideren" udgivet af People’sPress jR - "Outsiders " i serien "Easy readers¤Young adult" udgivet af Penguin Books - "The Outsiders, B" i serien "Easy readers¤Young adult" udgivet af Easy Readers

Susan Hintons bøger

Susan Hinton har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Susan Hinton kan købes i flere forskellige formater. Hinton har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Outsiders, ER B" af Susan Hinton

Det er muligt at købe Susan Hintons "The Outsiders, ER B" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Hintons serie "Easy readers B". Det er Easy Readers, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Susan Hinton "Outsideren"

Hos Bog & idé er "Outsideren" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er People’sPress jR, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Hinton