Bog & idéSusan Southard

Bøger skrevet af Susan Southard

Læs mere om Susan Southard
3 produkter
3 produkter
Nagasaki
NagasakiSusan Southard
249,95 DKK
EBOG
(4)
Nagasaki
Nagasaki
BOEGERTILSTAERKPRIS
NagasakiSusan Southard
239,96 DKK
Hæftet
(4)
Nagasaki
Nagasaki
STREAM
NagasakiSusan Southard
129,95 DKK
Lydbog
(4)
Nagasaki

Mere om Susan Southard

Der er flere forskellige bøger af Susan Southard tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Southard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nagasaki" udgivet af Forlaget Pressto - "Nagasaki" udgivet af Lytteratur - "Nagasaki - livet efter atomkrigen" udgivet af Pressto

Bøger skrevet af Susan Southard

Susan Southard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Susan Southard kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Southard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Nagasaki" af Susan Southard

"Nagasaki" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Nagasaki" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Pressto, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Susan Southard "Nagasaki"

Hos Bog & idé er "Nagasaki" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Nagasaki" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Southard