Bog & idéSusan Yarney

Bøger skrevet af Susan Yarney

Læs mere om Susan Yarney
1 produkter
1 produkter
Skal jeg fortælle dig om ADHD?
Skal jeg fortælle dig om ADHD?Susan Yarney
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Skal jeg fortælle dig om ADHD?

Mere om Susan Yarney

Der er kun én bog af Susan Yarney tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Skal jeg fortælle dig om ADHD?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk. "Skal jeg fortælle dig om ADHD?" er desuden en del af serien "Skal jeg fortælle dig om -?".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susan Yarneys "Skal jeg fortælle dig om ADHD?"

Det er muligt at købe Susan Yarneys "Skal jeg fortælle dig om ADHD?" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Yarneys serie "Skal jeg fortælle dig om -?". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Dette er en også en fantastisk bog fra Yarney, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Yarney