Bog & idéSusan Zimakoff

Bøger skrevet af Susan Zimakoff

Læs mere om Susan Zimakoff
2 produkter
2 produkter
20 små hæklede dyr
20 små hæklede dyrSusan Zimakoff
79,95 DKK
EBOG
(0)
20 små hæklede dyr
10 søde hækleopskrifter til jul
10 søde hækleopskrifter til julSusan Zimakoff
59,95 DKK
EBOG
(0)
10 søde hækleopskrifter til jul

Mere om Susan Zimakoff

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Susan Zimakoff. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Zimakoff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "20 små hæklede dyr" udgivet af Books on Demand - "20 små hæklede dyr" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Susan Zimakoff

Susan Zimakoff har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Susan Zimakoff fås i et udvalg af formater. Zimakoffs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susan Zimakoffs "20 små hæklede dyr"

"20 små hæklede dyr" er til salg som ebog. Med "20 små hæklede dyr" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"20 små hæklede dyr" af Susan Zimakoff

Det er muligt at købe Susan Zimakoffs "20 små hæklede dyr" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Zimakoff