Bog & idéSusanna Clarke

Bøger skrevet af Susanna Clarke

Læs mere om Susanna Clarke
1 produkter
1 produkter
Piranesi
PiranesiSusanna Clarke
139,95 DKK
Paperback
(0)
Piranesi

Mere om Susanna Clarke

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Susanna Clarke. På listen nedenfor ser du Clarkes nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Susanna Clarke tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Piranesi" udgivet af Bloomsbury Publishing - "Jonathan Strange & Mr. Norrell" udgivet af Gyldendal

Susanna Clarkes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Susanna Clarke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Susanna Clarke kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Clarke er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Piranesi" af Susanna Clarke

Det er muligt at købe Susanna Clarkes "Piranesi" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Bloomsbury Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Jonathan Strange & Mr. Norrell" af Susanna Clarke

Det er muligt at købe Susanna Clarkes "Jonathan Strange & Mr. Norrell" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanna Clarke