Bog & idéSusanna Hartman

Bøger skrevet af Susanna Hartman

Læs mere om Susanna Hartman
1 produkter
1 produkter
Lulu i skole
Lulu i skoleSusanna Hartman
119,95 DKK
EBOG
(0)
Lulu i skole

Mere om Susanna Hartman

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Susanna Hartman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hartmans seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Miki og Nuk i sneen" udgivet af Straarup & Co - "Lulu i skole" i serien "Lulu" udgivet af Elysion

Bøger skrevet af Susanna Hartman

Der er to tilgængelige udgivelser af Susanna Hartman hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Susanna Hartman kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Hartman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Miki og Nuk i sneen" af Susanna Hartman

"Miki og Nuk i sneen" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Miki og Nuk i sneen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Lulu i skole" af Susanna Hartman

Hos Bog & idé er "Lulu i skole" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Lulu i skole" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Hartmans serie "Lulu". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Elysion.
Detaljer
Fulde navn:
Susanna Hartman