Bog & idéSusanne Ammitzbøll Kristensen

Bøger skrevet af Susanne Ammitzbøll Kristensen

Læs mere om Susanne Ammitzbøll Kristensen
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Susanne Ammitzbøll Kristensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Susanne Ammitzbøll Kristensen, kan du vælge i mellem et stort udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard

Bøger af Susanne Ammitzbøll Kristensen

Du kan bestille tre bøger af Susanne Ammitzbøll Kristensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Kristensen kommer blot som indbundet. Derudover er bøgerne fra Kristensen opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Ammitzbøll Kristensens "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er med i Kristensens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sygepleje" af Susanne Ammitzbøll Kristensen

"Sygepleje" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Ammitzbøll Kristensen