Bog & idéSusanne Bohne

Bøger skrevet af Susanne Bohne

Læs mere om Susanne Bohne
2 produkter
2 produkter
Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?Susanne Bohne
49,76 DKK
Paperback
(0)
Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?
Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?
Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?Susanne Bohne
39,95 DKK
EBOG
(0)
Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?

Mere om Susanne Bohne

Der findes en del bøger skrevet af Susanne Bohne på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bohne.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Susanne Bohnes bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Wilma Weekworm explains: Virus & Co" udgivet af Books on Demand - "Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?" udgivet af Books on Demand - "Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Susanne Bohne

Susanne Bohne har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bohnes bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bohne er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Wilma Weekworm explains: Virus & Co" af Susanne Bohne

Det er muligt at købe Susanne Bohnes "Wilma Weekworm explains: Virus & Co" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Susanne Bohne "Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?"

"Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?" er til salg som ebog. Hvis du køber "Larven Laura forklarer: Hvad er en virus?" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Bohne