Bog & idéSusanne Christensen

Bøger skrevet af Susanne Christensen

Læs mere om Susanne Christensen
2 produkter
2 produkter
City of Dreams
BOEGERTILSTAERKPRIS
City of DreamsSusanne Christensen
314,46 DKK
Hæftet
(0)
City of Dreams
Den ulne avantgarde : kritiske tekster fra 00-tallet : essays, anmeldelser, intervjuer
Den ulne avantgarde : kritiske tekster fra 00-tallet : essays, anmeldelser, intervjuerSusanne Christensen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Den ulne avantgarde : kritiske tekster fra 00-tallet : essays, anmeldelser, intervjuer

Mere om Susanne Christensen

Der er flere bøger fra Susanne Christensen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Christensens bøger.
Bøgerne fra Susanne Christensen kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Leonoras rejse" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "My journey with MS" udgivet af Saxo Publish - "Min rejse med MS" udgivet af Saxo Publish - "Jeg kan læse og forstå 3" i serien "Læringsmaterialer skabt af lærere til deres elever¤Taktile læringsmidler" udgivet af forlagetvektor.dk - "Vi lærer små lydrette ord" i serien "Læringsmaterialer skabt af aktive lærere til deres elever¤Taktile læringsmidler" udgivet af forlagetvektor.dk - "Jeg kan læse og forstå 2" i serien "Læringsmaterialer skabt af lærere til deres elever¤Taktile læringsmidler" udgivet af forlagetvektor.dk - "Vi lærer at skrive sætninger" i serien "Læringsmaterialer skabt af aktive lærere til deres elever¤Taktile læringsmidler" udgivet af forlagetvektor.dk - "Jeg kan læse og forstå 1" i serien "Læringsmaterialer skabt af lærere til deres elever¤Taktile læringsmidler" udgivet af forlagetvektor.dk - "120 ord" i serien "Læringsmaterialer skabt af aktive lærere til deres elever¤Taktile læringsmidler" udgivet af forlagetvektor.dk - "Den ulne avantgarde : kritiske tekster fra 00-tallet : essays, anmeldelser, intervjuer" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "City of Dreams - Teacher Resources" i serien "Close-up" udgivet af Gyldendal - "City of Dreams" i serien "Close-up" udgivet af Gyldendal - "Bare jeg var mig" i serien "Kudu-bøgerne." udgivet af Hjulet

Susanne Christensens bøger

Susanne Christensen har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Christensens bøger kommer i samtlige formater. Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Christensens "Leonoras rejse"

Hos Bog & idé er "Leonoras rejse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.

"My journey with MS" af Susanne Christensen

Hos Bog & idé er "My journey with MS" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Christensen