Bog & idéSusanne Christiansen

Bøger skrevet af Susanne Christiansen

Læs mere om Susanne Christiansen
2 produkter
2 produkter
Kajs Grønlandskrønike
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kajs GrønlandskrønikeSusanne Christiansen
215,96 DKK
Indbundet
(4)
Kajs Grønlandskrønike
Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne Grønland
STREAM
Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne GrønlandSusanne Christiansen
69,95 DKK
Lydbog
(4)
Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne Grønland

Mere om Susanne Christiansen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Susanne Christiansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Christiansens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne Grønland" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kajs Grønlandskrønike" udgivet af Information - "Kajs Grønlandskrønike" udgivet af Information

Susanne Christiansens bøger

Du kan bestille tre bøger af Susanne Christiansen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Susanne Christiansen bøger i samtlige formater. Christiansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Christiansens "Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne Grønland"

Hos Bog & idé er "Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne Grønland" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Kajs Grønlandskrønike - Magt, håb og kampe på vej mod det moderne Grønland" af Susanne Christiansen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kajs Grønlandskrønike" af Susanne Christiansen

Det er muligt at købe Susanne Christiansens "Kajs Grønlandskrønike" som ebog. Hvis du køber "Kajs Grønlandskrønike" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Information, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Christiansen