Bog & idéSusanne Damm

Bøger skrevet af Susanne Damm

Læs mere om Susanne Damm
2 produkter
2 produkter
Matematikhåndbogen, 2.udg.
Matematikhåndbogen, 2.udg.Susanne Damm
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematikhåndbogen, 2.udg.
Matematrix 7.-10. kl., Opslagsbog
Matematrix 7.-10. kl., OpslagsbogSusanne Damm
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematrix 7.-10. kl., Opslagsbog

Mere om Susanne Damm

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Susanne Damm. På listen nedenfor ser du Damms nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematrix 7.-10.kl. Opslagsbog" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematikhåndbogen, 2.udg." udgivet af Alinea

Bøger af Susanne Damm

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Susanne Damm hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe Damms bøger som hæftet. Damms bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Alinea.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Damms "Matematrix 7.-10.kl. Opslagsbog"

"Matematrix 7.-10.kl. Opslagsbog" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Damms serie "Matematrix bøger". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Matematikhåndbogen, 2.udg." af Susanne Damm

Det er muligt at købe Susanne Damms "Matematikhåndbogen, 2.udg." som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Damm