Bog & idéSusanne Elbæk

Bøger skrevet af Susanne Elbæk

Læs mere om Susanne Elbæk
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Susanne Elbæk

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Susanne Elbæk. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Elbæk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag

Bøger skrevet af Susanne Elbæk

Susanne Elbæk har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Elbæk som paperback. Elbæks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Dafolo Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Susanne Elbæk

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Susanne Elbæk "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Det er muligt at købe Susanne Elbæks "Den styrkede pædagogiske læreplan" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Elbæk