Bog & idéSusanne Elisabeth Longhi

Bøger skrevet af Susanne Elisabeth Longhi

Læs mere om Susanne Elisabeth Longhi
5 produkter
5 produkter
Den blå hest - et liv med Asperger og ADHD
STREAM
Den blå hest - et liv med Asperger og ADHDSusanne Elisabeth Longhi
49,95 DKK
Lydbog
(5)
Den blå hest - et liv med Asperger og ADHD
Den blå hest
Den blå hestSusanne Elisabeth Longhi
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Den blå hest
Den blå hest
Den blå hestSusanne Elisabeth Longhi
129,95 DKK
e-bog
(1)
Den blå hest
Livet i en glasklokke
Livet i en glasklokkeSusanne Elisabeth Longhi
99,95 DKK
e-bog
(0)
Livet i en glasklokke
Løven og tigeren
Løven og tigerenSusanne Elisabeth Longhi
119,95 DKK
e-bog
(1)
Løven og tigeren

Mere om Susanne Elisabeth Longhi

Der findes flere forskellige bøger af Susanne Elisabeth Longhi online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Longhis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den blå hest" udgivet af mellemgaard - "Livet i en glasklokke" udgivet af mellemgaard - "Løven og tigeren" udgivet af mellemgaard - "Den blå hest - et liv med Asperger og ADHD" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Løven og tigeren" udgivet af mellemgaard - "Livet i en glasklokke" udgivet af mellemgaard - "Den blå hest" udgivet af Forlaget mellemgaard

Susanne Elisabeth Longhis bøger

Susanne Elisabeth Longhi har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Susanne Elisabeth Longhi bøger i samtlige formater. Bøgerne af Longhi er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den blå hest" af Susanne Elisabeth Longhi

"Den blå hest" er tilgængelig online som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Den blå hest" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Livet i en glasklokke" af Susanne Elisabeth Longhi

Hos Bog & idé er "Livet i en glasklokke" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Livet i en glasklokke" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Elisabeth Longhi