Bog & idéSusanne Engelstoft Rasmussen

Bøger skrevet af Susanne Engelstoft Rasmussen

Læs mere om Susanne Engelstoft Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Vidunderlig vegetar
Vidunderlig vegetarSusanne Engelstoft Rasmussen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Vidunderlig vegetar
Pasta med passion
Pasta med passionSusanne Engelstoft Rasmussen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Pasta med passion

Mere om Susanne Engelstoft Rasmussen

Der er en del bøger af Susanne Engelstoft Rasmussen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Rasmussens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klimakogebogen" udgivet af Gyldendal - "Pasta med passion" udgivet af Gyldendal - "Pasta med passion" udgivet af Gyldendal - "Præsten & kogejomfruen" udgivet af Unitas - "Vidunderlig vegetar" udgivet af Gyldendal

Mere om Susanne Engelstoft Rasmussens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Susanne Engelstoft Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Susanne Engelstoft Rasmussen kan købes i udvalgte formater. Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Engelstoft Rasmussens "Klimakogebogen"

"Klimakogebogen" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Pasta med passion" af Susanne Engelstoft Rasmussen

Det er muligt at købe Susanne Engelstoft Rasmussens "Pasta med passion" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Engelstoft Rasmussen