Bog & idéSusanne Hede

Bøger skrevet af Susanne Hede

Læs mere om Susanne Hede
1 produkter
1 produkter
Sundhedspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsplejeElse Guldager Christensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedspleje

Mere om Susanne Hede

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Susanne Hede. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hede.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard - "Sundhedspleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Susanne Hede

Du kan bestille to bøger af Susanne Hede her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Susanne Hede bøger i samtlige formater. Hedes bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedspleje" af Susanne Hede

Det er muligt at købe Susanne Hedes "Sundhedspleje" som e-bog (pdf-format). "Sundhedspleje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Sundhedspleje" af Susanne Hede

"Sundhedspleje" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Hede