Bog & idéSusanne Kemp

Bøger skrevet af Susanne Kemp

Læs mere om Susanne Kemp
1 produkter
1 produkter
Stemme & spor
Stemme & sporSusanne Kemp
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Stemme & spor

Mere om Susanne Kemp

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Susanne Kemp. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Kemp.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stemme & spor" udgivet af Forlaget Spring - "Appeller" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Susanne Kemp

Susanne Kemp har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Kemp fås kun som hæftet. Kemps bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Kemps "Stemme & spor"

Hos Bog & idé er "Stemme & spor" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Spring.

"Appeller" af Susanne Kemp

Hos Bog & idé er "Appeller" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kemps serie "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Kemp