Bog & idéSusanne Kier

Bøger skrevet af Susanne Kier

Læs mere om Susanne Kier
2 produkter
2 produkter
Omkostningsbestemt leje og forbedring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omkostningsbestemt leje og forbedringJesper Bang
1034,96 DKK
Hæftet
(0)
Omkostningsbestemt leje og forbedring
Formueretlige emner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Formueretlige emnerLars Henrik Gam Madsen
683,96 DKK
Hæftet
(0)
Formueretlige emner

Mere om Susanne Kier

Susanne Kier har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Formueretlige emner" udgivet af Djøf - "Omkostningsbestemt leje og forbedring" udgivet af Karnov Group Denmark

Bøger af Susanne Kier

Der er to tilgængelige udgivelser af Susanne Kier hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kier som hæftet. Kiers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Formueretlige emner" af Susanne Kier

"Formueretlige emner" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Omkostningsbestemt leje og forbedring" af Susanne Kier

Det er muligt at købe Susanne Kiers "Omkostningsbestemt leje og forbedring" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Kier