Bog & idéSusanne Kirk

Bøger skrevet af Susanne Kirk

Læs mere om Susanne Kirk
1 produkter
1 produkter
Skatter og afgifter i lejeforhold
Skatter og afgifter i lejeforholdSusanne Kirk
339,95 DKK
EBOG
(0)
Skatter og afgifter i lejeforhold

Mere om Susanne Kirk

Der findes flere forskellige bøger fra Susanne Kirk tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Kirks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skatter og afgifter i lejeforhold" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Skatter og afgifter i lejeforhold" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Susanne Kirks bøger

Du kan finde to bøger af Susanne Kirk her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Susanne Kirk kommer i udvalgte formater. Kirks bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Kirks "Skatter og afgifter i lejeforhold"

"Skatter og afgifter i lejeforhold" findes på den digitale boghylde som e-bog. "Skatter og afgifter i lejeforhold" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Susanne Kirk "Skatter og afgifter i lejeforhold"

Hos Bog & idé er "Skatter og afgifter i lejeforhold" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Kirk