Bog & idéSusanne Lidang

Bøger skrevet af Susanne Lidang

Læs mere om Susanne Lidang
6 produkter
6 produkter
Yoga for ryg, nakke og skuldre
Yoga for ryg, nakke og skuldreSusanne Lidang
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Yoga for ryg, nakke og skuldre
Yoga for løbere
Yoga for løbereSusanne Lidang
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Yoga for løbere
Yoga for ryg, skuldre og nakke
Yoga for ryg, skuldre og nakkeSusanne Lidang
119,95 DKK
EBOG
(0)
Yoga for ryg, skuldre og nakke
Vild med yoga
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vild med yogaSusanne Lidang
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Vild med yoga
Vild med yoga
Vild med yogaSusanne Lidang
139,95 DKK
EBOG
(1)
Vild med yoga
Yoga for løbere
Yoga for løbereSusanne Lidang
119,95 DKK
EBOG
(0)
Yoga for løbere

Mere om Susanne Lidang

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Susanne Lidang. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lidangs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Yoga for ryg, skuldre og nakke" udgivet af People's - "Yoga for ryg, nakke og skuldre" udgivet af People'sPress - "Yoga for løbere" udgivet af People'sPress - "Yoga for løbere" udgivet af People'sPress - "Vild med yoga" udgivet af People'sPress - "Vild med yoga" udgivet af People’sPress

Bøger af Susanne Lidang

Du kan finde seks bøger af Susanne Lidang her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Lidangs bøger kommer i et udvalg af formater. Lidangs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Lidangs "Yoga for ryg, skuldre og nakke"

"Yoga for ryg, skuldre og nakke" er tilgængelig online som ebog. Med "Yoga for ryg, skuldre og nakke" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Yoga for ryg, nakke og skuldre" af Susanne Lidang

Det er muligt at købe Susanne Lidangs "Yoga for ryg, nakke og skuldre" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Lidang