Bog & idéSusanne Madsen

Bøger skrevet af Susanne Madsen

Læs mere om Susanne Madsen
1 produkter
1 produkter
London
BOEGERTILSTAERKPRIS
LondonMartin Krasnik
165,96 DKK
Hæftet
(0)
London

Mere om Susanne Madsen

Der er blot én bog af Susanne Madsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "London". Den er publiceret af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "London" er desuden en del af serien "Vide verden".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"London" af Susanne Madsen

Det er muligt at købe Susanne Madsens "London" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Madsens serie "Vide verden". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Endnu en af Susanne Madsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Madsen