Bog & idéSusanne Ploug Sørensen

Bøger skrevet af Susanne Ploug Sørensen

Læs mere om Susanne Ploug Sørensen
4 produkter
4 produkter
Pædagogisk ledelse er faglig ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk ledelse er faglig ledelseMai-Britt Herløv Petersen
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk ledelse er faglig ledelse
Engagement i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Engagement i organisationerSusanne Ploug Sørensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Engagement i organisationer
Distribueret ledelse
Distribueret ledelseSusanne Ploug Sørensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Distribueret ledelse
Distribueret ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Distribueret ledelseMai-Britt Herløv Petersen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Distribueret ledelse

Mere om Susanne Ploug Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Susanne Ploug Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Distribueret ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Engagement i organisationer" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Distribueret ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Engagement i organisationer" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Distribueret ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogisk ledelse er faglig ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Pædagogisk ledelse er faglig ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Susanne Ploug Sørensens bøger

Du kan bestille syv bøger af Susanne Ploug Sørensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Susanne Ploug Sørensen kan købes i forskellige formater. Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanne Ploug Sørensens "Distribueret ledelse"

"Distribueret ledelse" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Distribueret ledelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Susanne Ploug Sørensen "Engagement i organisationer"

"Engagement i organisationer" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Engagement i organisationer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Ploug Sørensen