Bog & idéSusanne Vahr Lauridsen

Bøger skrevet af Susanne Vahr Lauridsen

Læs mere om Susanne Vahr Lauridsen
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære - hånden på hjertet
Sygdomslære - hånden på hjertetLars Torup
879,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære - hånden på hjertet
Sundhedsdansk
SundhedsdanskJørgen Kvist Kristensen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsdansk

Mere om Susanne Vahr Lauridsen

Susanne Vahr Lauridsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Lauridsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i sygepleje: Urologi" udgivet af FADL's Forlag - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære - hånden på hjertet " i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære - hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsdansk" udgivet af Gyldendal

Bøger af Susanne Vahr Lauridsen

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Susanne Vahr Lauridsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Lauridsens bøger fås i udvalgte formater. Susanne Vahr Lauridsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog i sygepleje: Urologi" af Susanne Vahr Lauridsen

Hos Bog & idé er "Håndbog i sygepleje: Urologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Susanne Vahr Lauridsen "Sygdomslære - hånden på hjertet"

"Sygdomslære - hånden på hjertet" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i serien "Hånden på hjertet". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Vahr Lauridsen