Bog & idéSusanne Winther

Bøger skrevet af Susanne Winther

Læs mere om Susanne Winther
1 produkter
1 produkter
Aktionsforskning i sundhedsvæsenet
Aktionsforskning i sundhedsvæsenetSusanne Winther
149,95 DKK
EBOG
(0)
Aktionsforskning i sundhedsvæsenet

Mere om Susanne Winther

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Susanne Winther. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Winther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktionsforskning i sundhedsvæsenet" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Aktionsforskning i sundhedsvæsenet" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Gyldendal - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Munksgaard Danmark

Susanne Winthers bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Susanne Winther hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Susanne Winther kommer i flere forskellige formater. Winthers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Winthers "Aktionsforskning i sundhedsvæsenet"

"Aktionsforskning i sundhedsvæsenet" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Aktionsforskning i sundhedsvæsenet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Susanne Winther "Aktionsforskning i sundhedsvæsenet"

"Aktionsforskning i sundhedsvæsenet" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Winther