Bog & idéSuzanne Ringsted

Bøger skrevet af Suzanne Ringsted

Læs mere om Suzanne Ringsted
2 produkter
2 produkter
Plant et værksted
BOEGERTILSTAERKPRIS
Plant et værkstedSuzanne Ringsted
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Plant et værksted
Udviklingspsykologiske teorier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udviklingspsykologiske teorierBirte Wedel-Brandt
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Udviklingspsykologiske teorier

Mere om Suzanne Ringsted

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Suzanne Ringsted. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ringsteds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udviklingspsykologiske teorier" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Plant et værksted" udgivet af HansReitzels - "Selvforvaltning" udgivet af HansReitzels - "Plant et værksted" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Udviklingspsykologiske teorier" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Plant et værksted" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Suzanne Ringsted

Der er seks tilgængelige udgivelser af Suzanne Ringsted hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Suzanne Ringsted bøger i forskellige formater. Suzanne Ringsted bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Suzanne Ringsteds "Udviklingspsykologiske teorier"

Det er muligt at købe Suzanne Ringsteds "Udviklingspsykologiske teorier" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

"Plant et værksted" af Suzanne Ringsted

Det er muligt at købe Suzanne Ringsteds "Plant et værksted" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Suzanne Ringsted