Bog & idéSuzi Elena Apelgren

Bøger skrevet af Suzi Elena Apelgren

Læs mere om Suzi Elena Apelgren
1 produkter
1 produkter
Datter af en havnearbejder
STREAM
Datter af en havnearbejderSuzi Elena Apelgren
179,95 DKK
Lydbog
(3)
Datter af en havnearbejder

Mere om Suzi Elena Apelgren

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Suzi Elena Apelgren. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Apelgren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra Vestkysten til Østfronten" udgivet af Forlaget Klithedegården - "Post Traumatisk Sarajevo Disorder" udgivet af Forlaget Klithedegården - "Naver" udgivet af Forlaget Klithedegården - "Naver - Med håndværkerne på valsen" udgivet af Forlaget Klithedegården - "Fra Vestkysten til Østfronten" udgivet af Forlaget Klithedegården

Bøger af Suzi Elena Apelgren

Du kan købe fem bøger af Suzi Elena Apelgren her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Suzi Elena Apelgren bøger i forskellige formater. Apelgrens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Klithedegården.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Suzi Elena Apelgrens "Fra Vestkysten til Østfronten"

Hos Bog & idé er "Fra Vestkysten til Østfronten" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Klithedegården.

Suzi Elena Apelgren "Post Traumatisk Sarajevo Disorder"

Det er muligt at købe Suzi Elena Apelgrens "Post Traumatisk Sarajevo Disorder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Forlaget Klithedegården, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Suzi Elena Apelgren