Bog & idéSvein Sjøberg

Bøger skrevet af Svein Sjøberg

Læs mere om Svein Sjøberg
3 produkter
3 produkter
Naturfag som almendannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturfag som almendannelseSvein Sjøberg
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Naturfag som almendannelse
Naturfag som allmenndannelse : en  kritisk fagdidaktikk
Naturfag som allmenndannelse : en kritisk fagdidaktikken kritisk fagdidaktikk
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Naturfag som allmenndannelse : en kritisk fagdidaktikk
Fremtidsparat?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidsparat?Michael Uljens
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Fremtidsparat?

Mere om Svein Sjøberg

Hvis du søger en bog fra Svein Sjøberg, har du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Sjøberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturfag som almendannelse" udgivet af Klim - "Fremtidsparat?" udgivet af Gyldendal - "Naturfag som almendannelse " i serien "Didaktiske bidrag" udgivet af Klim

Bøger af Svein Sjøberg

Svein Sjøberg har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Sjøberg som hæftet. Sjøberg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Svein Sjøbergs "Naturfag som almendannelse"

Det er muligt at købe Svein Sjøbergs "Naturfag som almendannelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Svein Sjøberg "Fremtidsparat?"

Hos Bog & idé er "Fremtidsparat?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Svein Sjøberg