Bog & idéSven F F Svensson

Bøger skrevet af Sven F F Svensson

Læs mere om Sven F F Svensson
2 produkter
2 produkter
Astrologien videnskabeligt belyst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Astrologien videnskabeligt belystSven F F Svensson
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Astrologien videnskabeligt belyst
Tycho Brahes stjerner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tycho Brahes stjernerSven Frederik Fischer Svensson
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Tycho Brahes stjerner

Mere om Sven F F Svensson

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Sven F F Svensson. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Svensson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Astrologien videnskabeligt belyst" udgivet af Akademeia Astrologica - "Tycho Brahes stjerner" i serien "Klassiker biblioteket" udgivet af Museum Astrologicum

Bøger skrevet af Sven F F Svensson

Du kan finde to bøger af Sven F F Svensson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Svensson fås blot som hæftet. Bøgerne af Svensson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sven F F Svenssons "Astrologien videnskabeligt belyst"

Hos Bog & idé er "Astrologien videnskabeligt belyst" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademeia Astrologica, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sven F F Svensson "Tycho Brahes stjerner"

"Tycho Brahes stjerner" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Klassiker biblioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Astrologicum.
Detaljer
Fulde navn:
Sven F F Svensson