Bog & idéSven Frederik Fischer Svensson

Bøger skrevet af Sven Frederik Fischer Svensson

Læs mere om Sven Frederik Fischer Svensson
1 produkter
1 produkter
Tycho Brahes stjerner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tycho Brahes stjernerSven Frederik Fischer Svensson
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Tycho Brahes stjerner

Mere om Sven Frederik Fischer Svensson

Der er bare én bog af Sven Frederik Fischer Svensson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tycho Brahes stjerner". Den er udgivet af Museum Astrologicum på dansk. "Tycho Brahes stjerner" er desuden udgivet i serien "Klassiker biblioteket".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tycho Brahes stjerner" af Sven Frederik Fischer Svensson

Hos Bog & idé er "Tycho Brahes stjerner" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Klassiker biblioteket". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Astrologicum.

Endnu en af Sven Frederik Fischer Svensson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Frederik Fischer Svensson