Bog & idéSven-Håkan Olsson

Bøger skrevet af Sven-Håkan Olsson

Læs mere om Sven-Håkan Olsson
1 produkter
1 produkter
Fundamentals of IT architecture
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fundamentals of IT architectureRobert Folkesson
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Fundamentals of IT architecture

Mere om Sven-Håkan Olsson

Du kan kun finde en enkelt bog af Sven-Håkan Olsson her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fundamentals of IT architecture". Det er Hoi Forlag, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sven-Håkan Olssons "Fundamentals of IT architecture"

Det er muligt at købe Sven-Håkan Olssons "Fundamentals of IT architecture" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Hoi Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Olsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sven-Håkan Olsson