Bog & idéSven-Olaf Poulsen

Bøger skrevet af Sven-Olaf Poulsen

Læs mere om Sven-Olaf Poulsen
0 produkter

Mere om Sven-Olaf Poulsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Sven-Olaf Poulsen. På listen nedenfor finder du Poulsens seneste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Sven-Olaf Poulsens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" udgivet af G.E.C. Gads forlag - "Dansk-Tysk Erhvervsordbog" i serien "Gyldendals erhvervsordbøger¤Gyldendals Fagordbøger" udgivet af Gyldendal - "Tysk-Dansk Erhvervsordbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Sven-Olaf Poulsens bøger

Du kan finde tre bøger af Sven-Olaf Poulsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Poulsens bøger fås i forskellige formater. Poulsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" af Sven-Olaf Poulsen

"Dansk-tysk / Tysk-dansk erhvervsordbog" kan købes som cd-rom. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Sven-Olaf Poulsen. Det er G.E.C. Gads forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på mul.

"Dansk-Tysk Erhvervsordbog" af Sven-Olaf Poulsen

Det er muligt at købe Sven-Olaf Poulsens "Dansk-Tysk Erhvervsordbog" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Poulsens serie "Gyldendals erhvervsordbøger¤Gyldendals Fagordbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sven-Olaf Poulsen