Bog & idéSven Ove Gade

Bøger skrevet af Sven Ove Gade

Læs mere om Sven Ove Gade
8 produkter
8 produkter
Kastholm
KastholmClaes Kastholm
169,95 DKK
EBOG
(4)
Kastholm
Faldskærmschefen: Flemming B. Muus - helt og skurk
STREAM
Faldskærmschefen: Flemming B. Muus - helt og skurkSven Ove Gade
99,95 DKK
Lydbog
(5)
Faldskærmschefen: Flemming B. Muus - helt og skurk
I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighed
STREAM
I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighedSven Ove Gade
129,95 DKK
Lydbog
(0)
I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighed
Toldstrup
ToldstrupSven Ove Gade
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Toldstrup
I Danmark 1945-2018
I Danmark 1945-2018Sven Ove Gade
189,95 DKK
Hæftet
(2)
I Danmark 1945-2018
Tag et brækmiddel!
Tag et brækmiddel!Sven Ove Gade
49,95 DKK
e-bog
(0)
Tag et brækmiddel!
Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse
Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasseSven Ove Gade
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse
Faldskærmschefen
FaldskærmschefenSven Ove Gade
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Faldskærmschefen

Mere om Sven Ove Gade

Sven Ove Gade har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gade.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighed" udgivet af Lytteratur - "Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse" udgivet af Saga - "Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I Danmark 1945-2018" udgivet af Hovedland - "Ulanen" udgivet af Gyldendal - "Tag et brækmiddel" udgivet af Gyldendal - "Elefanten" udgivet af Gyldendal - "Frode Jakobsen" udgivet af Gyldendal - "Tag et brækmiddel!" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Faldskærmschefen: Flemming B. Muus - helt og skurk" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Faldskærmschefen" udgivet af Information - "KASTHOLM" udgivet af People'sPress - "Faldskærmschefen" udgivet af Information - "Toldstrup" udgivet af Gyldendal

Bøger af Sven Ove Gade

Du kan finde 14 bøger af Sven Ove Gade her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Sven Ove Gade kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Gade inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sven Ove Gades "I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighed"

"I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighed" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "I Danmark 1945-2018 - Drømme og virkelighed" af Sven Ove Gade med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sven Ove Gade "Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse"

Hos Bog & idé er "Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Ove Gade