Bog & idéSven Tito Achen

Bøger skrevet af Sven Tito Achen

Læs mere om Sven Tito Achen
1 produkter
1 produkter
Heraldikkens femten glæder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Heraldikkens femten glæderSven Tito Achen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Heraldikkens femten glæder

Mere om Sven Tito Achen

Der findes mange bøger af Sven Tito Achen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Achen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heraldikkens femten glæder" udgivet af Societas Heraldica Scandinavica - "Dansk heraldisk bibliografi 1569-1999" udgivet af Heraldisk Selskab i kommission hos Syddansk Universitetsforlag

Sven Tito Achens bøger

Sven Tito Achen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Achen kommer blot som indbundet. Bøgerne af Achen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Heraldikkens femten glæder" af Sven Tito Achen

Hos Bog & idé er "Heraldikkens femten glæder" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Societas Heraldica Scandinavica.

"Dansk heraldisk bibliografi 1569-1999" af Sven Tito Achen

"Dansk heraldisk bibliografi 1569-1999" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Heraldisk Selskab i kommission hos Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sven Tito Achen