Bog & idéSvend Aage Andersen

Bøger skrevet af Svend Aage Andersen

Læs mere om Svend Aage Andersen
6 produkter
6 produkter
Havnearbejderne i Århus
Havnearbejderne i ÅrhusSvend Aage Andersen
149,95 DKK
IKKEOPLYST
(0)
Havnearbejderne i Århus
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration
Integration
IntegrationSvend Aage Andersen
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Integration
Teori i socialfaglig praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis
Hjerne og psykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjerne og psykiatri
Salt og brød gør kinden rød
BOEGERTILSTAERKPRIS
Salt og brød gør kinden rødSvend Aage Andersen
107,86 DKK
HARDBACK
(0)
Salt og brød gør kinden rød

Mere om Svend Aage Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Svend Aage Andersen. På listen nedenfor har du de nyeste af Andersens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Svend Aage Andersens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Undersøgelsesdesign og viden i socialt arbejde" udgivet af Akademisk Forlag - "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "Arbejdspapir. Den ny arbejderklasse" udgivet af Center for Kulturforskning, Aarhus Universitet - "Integration" udgivet af Gyldendal - "Salt og brød gør kinden rød" udgivet af Århus Byhistoriske Udvalg, Universitetsforlaget i Århus - "Offentlig administration" udgivet af HansReitzels - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal - "Havnearbejderne i Århus" udgivet af Århus byhistoriske udvalg¤Universitetsforlaget i Århus

Bøger skrevet af Svend Aage Andersen

Du kan købe ni bøger af Svend Aage Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Svend Aage Andersen bøger i flere forskellige formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undersøgelsesdesign og viden i socialt arbejde" af Svend Aage Andersen

Hos Bog & idé er "Undersøgelsesdesign og viden i socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Svend Aage Andersen "Offentlig administration"

Hos Bog & idé er "Offentlig administration" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Svend Aage Andersen